torsdag 21 februari 2013

Ponnyhingstar på tävling III

Dags för tredje delen i serien om ponnyhingstar jag har stött på ute på tävling. Den här gången har turen kommit till Hollys Cerwin RP 175. Han är född 2007 och var alltså fem år förra året när de här bilderna togs. Vi har stött på honom flera gånger under det gångna året faktiskt, men det var först under ungponnychampionatet i Falkenberg i september som han fastnade på bild.

Hollys Cerwin RP 175. Kolla in fighter-minen på ryttarinnan Emma Persson!

Hollys Cerwin deltog i dressyrchampionatet för femåriga ponnyer i kategori D där han vann både första och andra omgången och blev såklart även totalsegrare. Bilderna är från omgång 1 och som synes går han som en klocka. Det som inte syns på bild är hans MYCKET nervösa uppfödare/ägare Carita Axelsson som gör rörelser ur den högre skolan bredvid dressyrbanan. Det var nära att jag fotade henne också, och nu sitter jag här och ångrar litegrand att jag inte gjorde det :-).






En gissning är att han faktiskt kommer att dyka upp som repris i den här serien lite längre fram... Det ryktas ju om en satsning på hoppning i år... :-)

Tidigare delar i serien:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar